Contact

La FORCEPLAST SRL, lider național în producția de articole tehnice din cauciuc, ne mândrim cu oferirea de soluții de înaltă calitate adaptate nevoilor fiecărui client. Comercializăm o gamă largă de produse, inclusiv benzi transportoare, covoare din cauciuc, cauciuc poliuretanic, role metalice, mansoane din cauciuc, garnituri din cauciuc, precum și servicii de cauciucare tamburi metalici. Deținem echipamente avansate, inclusiv presă pentru îmbinare benzi transportoare, asigurând o calitate superioară și durabilitate pentru toate produsele noastre.

Suntem aici pentru dumneavoastră. Echipa noastră este gata să vă asiste în alegerea soluțiilor optime pentru cerințele dumneavoastră specifice și să vă ofere consultanță tehnică de specialitate. Facem deplasări la client pentru a înțelege mai bine necesitățile proiectului dumneavoastră și pentru a oferi soluții personalizate.

Pentru orice întrebări, cereri de ofertă sau pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice, nu ezitați să ne contactați. Echipa FORCEPLAST SRL este aici pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune produse și servicii pentru proiectul dumneavoastră.

Detalii de contact:

Informații companie:

  • Cod Fiscal: RO 42568520
  • Nr. Reg. Com.: J27/387/2020

Ne puteți contacta în orice moment prin e-mail sau telefonic în intervalul orar 09:00 – 17:00, de luni până vineri. Echipa noastră vă va răspunde cu promptitudine pentru a discuta despre cum vă putem ajuta.

Forceplast este un producător de vârf în industria articolelor tehnice din cauciuc, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru diverse aplicații industriale. Portofoliul nostru cuprinde benzi transportoare, covor cauciuc, garnituri din cauciuc, precum și o serie de produse din poliuretan, inclusiv bucșe poleriutan și role poliuretan, pentru a asigura soluții eficiente și durabile. Specializați în cauciucare tamburi și producția de dale cauciuc, suntem dedicați satisfacerii nevoilor specifice ale clienților noștri. Oferim, de asemenea, razuri  deszăpezire, mansoane din cauciuc, amestecuri din cauciuc, chedere din cauciuc, curele din cauciuc pentru balotiere și role din poliuretan, benzi transportoare cauciuc,  toate proiectate pentru a rezista în condiții exigente și pentru a îmbunătăți eficiența proceselor industriale. La Forceplast, ne mândrim cu expertiza noastră tehnică și angajamentul față de inovație și calitate, asigurându-ne că fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate.

Producatori cauciuc Romania
Producatori cauciuc Romania